Het oog en het oor voor schoonheid blijven open.

30 augustus 2013
Het is vreemd want dat had ik niet met Alzheimer geassocieerd,
maar ik merk heden ten dage dat ik veel meer last heb van lichamelijke ‘kleinigheidjes’
dan voorheen. Ik brand me regelmatig of kom met mijn voet tussen de deur. Dat komt dan doordat ik niet goed oplet en te  haastig ben, maar het doet ook echt meer pijn.
Nu heb ik dan een pijnlijk gezwel in mijn mond. Ik heb er wel medicijnen voor, maar het lijkt alles in beslag te nemen terwijl ik er toch niet actief mee bezig ben.
Dat belooft wat.
Nou, gelukkig is er ook iets tegenovergesteld. Ik doe mijn half uur yoga iedere ochtend lichtelijk triomfantelijk:’hiep hoi, dat gaat gewoon goed’, en ik zie de proporties van de dingen – de juiste plaats waar iets hoort te staan; daar geef ik nu vanzelf meer aandacht aan, ook omdat  het me gewoon eerder stoort als het niet klopt.
Het oog en het oor voor schoonheid blijven open.

Wordt vervolgd

 

Geplaatst in Hannekes Dagboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*