Psychologie Magazine

Onze dochter Anna Myrte heeft voor Psychologie Magazine Hanneke en mij en zichzelf geïnterviewd naar aanleiding van de ziekte van Alzheimer waar Hanneke aan lijdt. Daarnaast heeft zij een kort artikel geschreven over alzheimer en mindfulness. Het is een mooi geheel geworden, vind ik, met foto’s die goed aansluiten. Hier is de link: https://www.psychologiemagazine.nl/arti … alzheimer/
Er is ook nog een eenvoudig begeleidend filmpje gemaakt, waarin wij alle drie iets zeggen: https://youtu.be/VQvPVhg4ABg. Het is in onze huiskamer opgenomen en het is heel intiem, vind ik, door de woorden, maar vooral doordat je zo in ons kunt kijken.

 

Geplaatst in Hans' weblog
7 reacties op “Psychologie Magazine
 1. Anna Garssen schreef:

  Mooi verhaal en filmpje zo puur, eerlijk en zo liefdevol. Grote wijsheid voor mij. Dankjewel

 2. Esther Heemskerk schreef:

  Een heel mooi, ontroerend en liefdevol beeld, jullie hebben hierin al zo vaak met ons gedeeld. De laatste zin van Hans vind ik ook inspirerend, dat het leven helemaal geleefd moet worden dat dit de grootste vreugde is maar ook het moeilijkste.

 3. Ben Beurskens schreef:

  Zo eenvoudig en indringend verwoord:
  “Als alles weg valt is er alleen nog liefde”
  Heel mooi en ontroerend!

 4. Irma schreef:

  Prachtig en heel ontroerend.

 5. Anna Hurks schreef:

  Wat een en al liefde! Prachtig!

 6. Lida Dijkman schreef:

  Er woorden aan geven is waar jullie zo goed in zijn. Dat maakt het toegankelijk voor mij maar ik denk voor veel meer mensen. Als ik het lees denk ik, waardig. Heb er geen ander woord voor op dit moment, waardig.

 7. Debbie schreef:

  Wat mooi; zo open en helder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*